torek, 5. februar 2008

Plačan za brat e-maile in pa klikat po straneh ?

Zgleda zelo enostavno. Prijavil sem se na enih 10+ različnih strani, ki to ponujajo. Nekatere ti dajo na začetku 10$ bonusa nekatere nič. Ponavadi imajo tiste, ki dajo bonus še kar visok prag preden ti izplačajo. Bistveno vprašanje je: Ali se da s tem resno zaslužiti ?

Odgovor: DA!

Je to res tako enostavno ? NE!

Finta pri teh programih sploh ni v tem da klikaš pa bereš e-maile, ker s tem skoraj nič ne zaslužiš. Tisti cent k dobiš ni vreden časa, ki ga porabiš za to.
Bistvo je da dobiš vsaj 100+ aktivnih uporabnikov pod sabo. Pol se pa denar začne nabirat in zaslužki so lahko precej dobri. Slaba stran je, da dobit toliko ljudi, ki bodo ostali aktivni ni lahko.
Večino časa boste torej porabili za promocijo, problem je tudi, da če tistim pod vami ne bo šlo dobro oz se bodo naveličali služiti tistih par centov na dan, bodo program zapustili in vam bo s tem padel dobiček. Veliko aktivnih uporabnikov se dobi na kitajskem in pa takih deželah kjer jim že majhne vsote pomenijo veliko.
Sam sem že obupal nad tem pa svojo energijo usmeril v nek drug program(v bistvu sta 2), ki se mi zdi veliko bolj perspektiven.


Za tiste, ki radi promovirate ali pa že imate zelo veliko ljudi, ki obiskuje vašo stran, je to ena možnost več, kako povečati zaslužek.

Ni komentarjev: