sreda, 6. februar 2008

GENBUCKS

Zelo popularen program, ki naj bi mesečno izplačeval kar 1 milijon $ svojim uporabnikom.
Pridružitev je brezplačna in tudi kasneje vam ni treba nobenega članstva plačevati.

Kaj moraš delat ?
Genbucks ima zelo veliko izdelkov, katere lahko promoviraš in dobiš % delež od prodaje. Ta se giba od 20-50% odvisno od izdelka (uganite kateri dajo največ).
Kar je super je to, da vam oni nudijo brezplačno gostovanje strani(toliko kot jih rabite), če želite vam tudi že naložijo vnaprej narejeno stran za katerikoli izdelek, tako da je vaše delo samo pošiljanje uporabnikov na to stran. Seveda je bolje da stran naredite sami, ampak eni služijo kar precej samo s temi stranmi.
Na voljo vam bo tudi veliko drugih orodij, ki vam bodo pomagala pri promociji in prodaji.
Lahko pa tudi rekrutirate še druge, ampak zaslužek ni tako velik. Se pa nabere, če jim gre dobro. Dobite namreč 1$ za vsakega, ki se vpiše pod vami in pa od 0-4% od njegove prodaje (odvisno kateri izdelek). Nekaj malega 0-1% od prodaje dobite tudi od ljudi, ki jih ta pod vami povabi.
Dobite tudi 6 centu za vsak post na forumu :D

Poleg tega dobivate tudi nagradne točke, katere lahko izmenjate za kak lep promocijski izdelek (Bentley - Continental GT, če ste res kul)

Pa še praty točke lahko zbirate. Genbucks organizira partije za svoje člane in tisti ki zberejo dovolj točk imajo zastonj nastanitev. Tisti, k so pa še bolj hardcore pa tudi brezplačno letalsko vozovnico domov. Naslednji parti je 25. marca oz tisti teden na Tajskem.

Kako izplačuje ?
2 možnosti sta. Ena je prek Epassporte, ki vam jo naredijo brezplačno oni in pošljejo kartico domov, ko dosežete 100$. Lahko pa tudi prek bančnega nakazila, tukaj pa morate zaslužiti 1000$.

Sam sem član ampak za enkrat še ne promoviram, ker nimam časa. Se bom pa sigurno potrudil v bližnji prihodnosti.

Če želite več informacij si oglejte http://genbucks.com/
Sponzor tukaj ni obvezen kot pri nekaterih drugih programih, lahko pa, če želite, daste Tadej.

Ni komentarjev: